Κατηγορίες Προϊόντων
Καλάθι Αγορών

Ρακέτες Θαλάσσης

Ρακέτες
Brand: Το Αγόρι Κωδ. Προϊόντος: Classic
Το Αγόρι Ρακέτα Θαλάσσης Classic 380 gr ClassicΒάρος: 380γρ.Χειροποίητη ξύλινη ρακέτα θαλάσσης.Τεχνολογία κενού αέρα.Εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και στο νερό.Αξεσουάρ είδη σε όλα τα κορυφαία brands:Στο e-shop μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Αξεσουάρ για τις βόλτες και τις ..
40.00€
Brand: Το Αγόρι Κωδ. Προϊόντος: Classic
Το Αγόρι Ρακέτα Θαλάσσης Classic 370 gr ClassicΒάρος: 370γρ.Χειροποίητη ξύλινη ρακέτα θαλάσσης.Τεχνολογία κενού αέρα.Εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και στο νερό.Αξεσουάρ είδη σε όλα τα κορυφαία brands:Στο e-shop μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Αξεσουάρ για τις βόλτες και τις ..
40.00€
1
Το Αγόρι Παιδική Ρακέτα Θαλασσής κόκκινο Kidred
Brand: Το Αγόρι Κωδ. Προϊόντος: Kidblue
Το Αγόρι Παιδική Ρακέτα Θαλάσσης γαλάζιο KidblueΗ ξύλινη ρακέτα θαλάσσης Αγόρι Kid είναι εξαιρετικά ανθεκτική στον χρόνο και στο νερό. Είναι ιδανική για τα παιδιά ηλικίας από 6-13 ετών ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο στο εσωτερικό του έχει κενά αέρος για καλύτερο έλεγχο της μπάλας και για πιο ξεκούραστο..
14.00€
1
Το Αγόρι Παιδική Ρακέτα Θαλάσσης γαλάζιο Kidblue
Brand: Το Αγόρι Κωδ. Προϊόντος: Kidred
Το Αγόρι Παιδική Ρακέτα Θαλασσής κόκκινο KidredΗ ξύλινη ρακέτα θαλάσσης Αγόρι Kid είναι εξαιρετικά ανθεκτική στον χρόνο και στο νερό. Είναι ιδανική για τα παιδιά ηλικίας από 6-13 ετών ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο στο εσωτερικό του έχει κενά αέρος για καλύτερο έλεγχο της μπάλας και για πιο ξ..
14.00€
1
Το Αγόρι Ρακέτα Θαλάσσης μαύρο Startblack
Brand: Το Αγόρι Κωδ. Προϊόντος: Startpink
Το Αγόρι Ρακέτα θαλάσσης ροζ StartpinkΧειροποίητη κατασκευή στην Ελλάδα.Αποτελείται από Σουηδικό ξύλο στο εσωτερικό της και κόντρα πλακέ θαλάσσης Α’ ποιότητας στο εξωτερικό της.Εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και στο νερό.Το συγκεκριμένο μοντέλο στο εσωτερικό του έχει κενά αέρος για καλύτερο κ..
20.00€
1
Το Αγόρι Ρακέτα θαλάσσης ροζ Startpink
Brand: Το Αγόρι Κωδ. Προϊόντος: Startblack
Το Αγόρι Ρακέτα Θαλάσσης μαύρο Startblack Χειροποίητη κατασκευή στην Ελλάδα. Αποτελείται από Σουηδικό ξύλο στο εσωτερικό της και κόντρα πλακέ θαλάσσης Α’ ποιότητας στο εξωτερικό της. Εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και στο νερό. Το συγκεκριμένο μοντέλο στο εσωτερικό του έχει κενά αέρος ..
20.00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)